Kanker payudara: Béda antara owahan

330 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Suntingan 111.243.204.114 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot
c (Suntingan 111.243.204.114 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot)
| MeshID = D001943
}}
'''Kanker payudara''' iku [[kanker]] ing jaringan [[payudara]]. Iki arupa jenis kanker paling umum sing ditandhang kaum [[wanita]]. Kaum [[priya]] uga bisa kaserang kanker payudara, senajan kamungelané luwih cilik tinimbang wanita. Pangobatan sing paling umum yaiku kanthi [[pambedhahan]] lan yèn perlu diterusaké mawa [[kemoterapi]] uga [[radiasi]]. Penyakit kanker kuwi bisa kadadéyan amarga ''pola'' panguripan sing kurang séhat.
'''STEPHEN MY DICK HURTS AND ALSO YOU'RE FUCKING GAY WHAT THE HELL IS THIS PAGE SUPOPSED TO BE ABOUT KEK'''
 
==Réferènsi==
24

besutan