224: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: gl:224
c (bot Menambah: sw:224)
c (bot Menambah: gl:224)
[[fi:224]]
[[fr:224]]
[[gl:224]]
[[hr:224.]]
[[ht:224 (almanak jilyen)]]
4.637

besutan