227: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: gl:227
c (bot Menambah: sw:227)
c (bot Menambah: gl:227)
[[fi:227]]
[[fr:227]]
[[gl:227]]
[[hr:227.]]
[[ht:227 (almanak jilyen)]]
40.678

besutan