Palanangan: Béda antara owahan

73 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Pras mindhahaken kaca Penis dhumateng Palanangan: jeneng basa Jawa)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Male anatomy.png|thumb|right|300px|Anatomi sistem reproduksi lanang.]]
[[Gambar:Male genitals.jpg|thumb|right|200px|Sistem reproduksi lanang.]]
 
'''Palanangan''' utawa '''planangan''' utawa '''peli''' utawa'''Pénis''' (saka [[basa Latin]] sing tegesé "buntut") utawa ing [[Basa Jawa Krama]]'''pajaleran''' utawa kerep uga supaya luwih samar diarani '''manuk''', iku sawijining organ èksternal (amerga papané ing jabané awak) minangka organ sèksual utawa [[alat kelamin]] lan organ réprodhuksi manungsa lanang.
Naraguna anonim