Jeruk: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Cathetan suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|am}} using AWB (10903)
c (→‎Cathetan suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|am}} using AWB (10903))
[[Kategori:Woh]]
[[Kategori:Wit]]
 
{{Link FA|am}}
1.673

besutan