Aksara Cinten: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
→‎Kapurih ugi kersa mriksani: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|pl}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 82 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8201 (translate me))
c (→‎Kapurih ugi kersa mriksani: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|pl}} using AWB (10903))
[[Kategori:Aksara Cinten]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
{{Link FA|pl}}
1.673

besutan