Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Mangga mirsani: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|sl}} using AWB (10903)
[[Kategori:Negara]]
[[Kategori:Geografi]]
 
{{Link FA|sl}}
1.673

besutan