Madrid: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala Jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903)
c (→‎Pranala Jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903))
[[Kategori:Ibu kutha negara]]
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
 
{{Link FA|es}}
1.673

besutan