Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

25 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|sco}} using AWB (10903)
|-
| '''[[Pedunung]]''' <br />&nbsp;- Total ([[2001]]) <br />&nbsp;- [[Kapadhetan]]
| [[Datar daeah Britania Raya menurut luas wilayah|Urutan ke-4]] <br />1,685,267<br />122/km&sup2;²
|-
! Madeg
|}
 
'''Irlandia Lor''' ([[basa Inggris]] ''Northern Ireland'') minangka sawijiné negara bagéyan [[Britania Raya]] lan dumunung ing sisih wétan-lor pulo Irlandia. Jembar wilayahé yakuwi 14.139 km&sup2;² lan pedunungé cacah 1.685.267 jiwa (April 2001). Irlandia Lor ndarbèni ibu kutha [[Belfast]]. Irlandia Lor wewatesan karo [[Republik Irlandia]]. Jroning [[basa Inggris]] daerah iki disebut ''Northern Ireland'' utawa ''Ulster''. Ananging jeneng iki rada jumbuh sebab sabeneré ''Ulster'' kuwi jenengé tilas provinsi Irlandia kang wilayahé luwih amba. Ulster bagéyan kidul isih dadi wilayah Irlandia. Jeneng iki mung dianggo déning kaum Unionis.
 
== Sawetara fakta ==
[[Kategori:Irlandia Lor]]
[[Kategori:Negara]]
 
{{Link FA|sco}}
1.673

besutan