Zenica: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|bs}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q184046 (translate me))
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|bs}} using AWB (10903))
[[Gambar:Zenica night.jpg|thumb|200px|Zenica ing wayah wengi]]
'''Zenica''' ([[Sirilik]]: ''Зеница'') kuwi sawijining [[kutha]] industri lan kutha paling gedhé katelu lan munisipalitas ing [[Bosnia-Herzegovina]]. Kutha iki minangka ibukutha [[Kanton Zenica-Doboj]] ing [[Federasi Bosnia-Herzegovina]]. Pedunungé cacah 170.000 jiwa ([[2007]]) kanthi jembar wewengkon 499,7 km²².
 
== Kutha kembar ==
 
[[Kategori:Kutha ing Bosnia-Herzegovina]]
 
{{Link FA|bs}}
1.673

besutan