Samudra Atlantika: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ur}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 175 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q97 (translate me))
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ur}} using AWB (10903))
 
[[Gambar:Ireland-AtlanticOceanwithAranIsland.jpg|thumb|left|200px|[[Samudra Atlantik]] katon saka pesisir kulon [[Irlandia]] ing dina sing padhang.]]
Nyakup watara 20% lumahing bumi, Samudra Atlantik dumunung ing urutan kaloro paling gedhé bab ukurané sawisé Samudra Pasifik. Diitung karo segara ing saubengé samudra iki ambané [[1 E14 m²|106.450.000]] [[km²]]; yèn segara ing saubengé ora diitung, jembaré [[1 E13 m²|82.362.000]] km²².
<!--
Jumlah wilayah yang mengalir ke Samudra Atlantik lebih besar empat kali daripada Samudra Pasifik maupun Samudra Hindia. Volume Samudra Atlantik dengan lautan sekitarnya adalah 354.700.000 [[km&sup3;]] dan tanpanya adalah 323.600.000 km&sup3;.
[[Kategori:Samudra Atlantik| ]]
[[Kategori:Geografi]]
 
{{Link FA|ur}}
1.673

besutan