Kiribati: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ru}} using AWB (10903)
c (→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB)
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ru}} using AWB (10903))
|footnotes=
}}
'''Republik Kiribati''' ([[basa Inggris]]: ''Republic of Kiribati''), [[International Phonetic Alphabet|dipocapaké]] {{IPA|/kiribas/}}, kuwi sawijining negara [[kapuloan]] sing dumunung ing [[Samudra Pasifik]]. Ka-telung puluh telu [[atol]] negara iki kasebar sadawané 3.500.000 km²² ing cedhak [[khatulistiwa]]. Jenengé yakuwi [[transliterasi]] "Gilberts", jeneng [[basa Inggris]] kanggo klompok kapuloan paling gedhé, Kapuloan Gilbert jroning [[basa Kiribati]].
<!--
== Sejarah ==
[[Kategori:Kiribati| ]]
[[Kategori:Geografi]]
 
{{Link FA|ru}}
1.673

besutan