Zona wektu: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Delengen uga: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|uk}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 126 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12143 (translate me))
c (→‎Delengen uga: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|uk}} using AWB (10903))
 
[[Kategori:Zona wektu| ]]
 
{{Link FA|uk}}
1.673

besutan