Skopje: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|mk}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 114 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q384 (translate me))
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|mk}} using AWB (10903))
[[Kategori:Kutha ing Republik Makedonia]]
[[Kategori:Ibukutha negara ing Eropa]]
 
{{Link FA|mk}}
1.673

besutan