Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Referensi lan pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|en}} (2) using AWB (10903)
(revisi - edit sakedhik)
c (→‎Referensi lan pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|en}} (2) using AWB (10903))
[[Kategori:Lindhu ing Indonesia]]
[[Kategori:Tsunami]]
 
{{Link FA|en}}
{{Link FA|no}}
1.673

besutan