Basa Viètnam: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|sv}} (2) using AWB (10903)
c (Pras mindhahaken kaca Basa Vietnam dhumateng Basa Viètnam: pasang aksara)
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|sv}} (2) using AWB (10903))
[[Kategori:Basa Viètnam| ]]
[[Kategori:Basa Austro-Asiatik]]
 
{{Link FA|sv}}
{{Link FA|vi}}
1.673

besutan