Washington (praja): Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 137 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1223 (translate me))
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903))
Website = access.wa.gov |
}}
[[Washington]], iku sawijining negara bagéyan [[Amérika Sarékat]]. Negara bagéyan Washington béda karo ibukutha Amérika Sarékat: [[Washington, DC|Washington D.C.]]. Negara bagéyan iki dumunung ing sisih lor-kulon. Ing taun [[2009]], negara bagéyan iki nduwèni pedunung 6,459,224 jiwa lan jembar wewengkon 184,827 km²². Ibu kuthané yaiku [[Olympia, Washington|Olympia]].
 
Negara bagéyan iki nduwèni angka kapadhetan pedunung 34,2 jiwa/km²².
 
== Rujukan ==
 
[[Kategori:Washington| ]]
 
{{Link FA|es}}
1.673

besutan