Kanker payudara: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} (3) using AWB (10903)
c (Suntingan 111.243.204.114 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot)
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} (3) using AWB (10903))
 
[[Kategori:Kanker|Payudara]]
 
{{Link FA|de}}
{{Link FA|he}}
{{Link FA|vi}}
1.673

besutan