Sutra: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|hu}} using AWB (10903)
c (Suntingan 80.244.241.11 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Riley Huntley)
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|hu}} using AWB (10903))
[[Kategori:Serat]]
[[Kategori:Kain tenunan]]
 
{{Link FA|hu}}
1.673

besutan