239: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: gl:239
c (bot Menambah: sw:239)
c (bot Menambah: gl:239)
[[fi:239]]
[[fr:239]]
[[gl:239]]
[[hr:239.]]
[[ht:239 (almanak jilyen)]]
17.355

besutan