Strasbourg: Béda antara owahan

54 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|af}} (3) using AWB (10903)
(+ {{inuseuntil|24 April 2013}})
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|af}} (3) using AWB (10903))
}}
 
'''Strasbourg''' ([[basa Jerman]]: ''Straßburg'') minangka ibu kutha ''région'' [[Alsace]] lan departemèn saking [[Bas-Rhin]] ingkang dumunung wonten ing [[Perancis]] bagéyan wétan. Cacahing penduduk sajumlah 272.800 jiwa ([[2004]]). Kutha punika kagungan wiyar wilayah 78,26 km²². Kanthi kagungan angka kepadhatan penduduk sakitar 3.486 jiwa/km²². Kutha punika misuwur kanthi sebutan [[Grande Île*]] katetepaken minangka [[Situs Warisan Donya UNESCO]] wonten ing taun [[1988]]. Kutha punika dumunung wonten ing pinggir [[Kali Rhein]].
 
Kutha punika ugi minangka kutha, kursi saking [[Dewan Eropa]] wonten ing [[1949]], ingkang [[Parlemen Eropa]] saking taun [[1992]] lan [[Pengadilan Hak Asasi Manusia Eropa]] kanggé Istana Hak Asasi Manusia wiwit [[1998]], lawang sekuritas [[Lembaga Eropa ing Strasbourg | Eropa lan modal saking Eropa]]. Tiyang - tiyang ingkang dumunung wonten ing Strasbourg dipunwastani ''Strasbourgeois'' (wonten ing [[basa Perancis]]).
[[Kategori:Kutha ing Prancis]]
[[Kategori:Prancis]]
 
{{Link FA|af}}
{{Link FA|fr}}
{{Link FA|hr}}
1.673

besutan