Bulgari: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: ie:Bulgaria)
c
 
Negara iki nduwé pedunung kira-kira 7,5 yuta jiwa lan ambané ana 110.910 km².
 
{{commonscat|Bulgaria}}
 
{{Eropah}}
6

besutan