Gunung McKinley: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Réferènsi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fr}} using AWB (10903)
c (Pras mindhahaken kaca Mount McKinley dhumateng Gunung McKinley: basa Jawa)
c (→‎Réferènsi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fr}} using AWB (10903))
[[Kategori:Gunung ing Amérika Sarékat]]
[[Kategori:Geografi Alaska]]
 
{{Link GA|fr}}
1.673

besutan