Broad Peak: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
(GR) File renamed: File:BP.jpgFile:Broad Peak in July 2006.jpg Replace meaningless letters with descriptive title.
(typo)
c ((GR) File renamed: File:BP.jpgFile:Broad Peak in July 2006.jpg Replace meaningless letters with descriptive title.)
}}
 
[[Gambar:BPBroad Peak in July 2006.jpg|250px|thumb|Gunung Gunung Broad Peak]]
==Broad Peak ==
''' Broad Peak '''( Urdu : بروڈپیک;Chinese : 布洛阿特峰;pinyin : Bùluòātè feng), ugi misuwur kanthi nama [[K3]]. Broad Peak inggih menika salah satunggaling gunung ingkang paling inggil wonten ing donya. Inggilipun kinten-kinten 8.051 meter (26.414 kaki). Menawi dipuntegesi “Broad Peak” menika menawi kangge Faichan Kangri (ཨིྰན་ཨངརི་) boten dipuntampi kaliyan antawisipun tiyang Balti. Broad gadhah tigang puncak, inggih mneika puncak utama 8.047 meter, pusat puncak 8.016 meter, dan utara puncak 7.550 meter. <ref name= "internet 1">{{en}}[http://en.wikipedia.org/wiki/Broad_Peak](dipunundhuh tanggal 22 September 2012)</ref>
11

besutan