Severus Snape: Béda antara owahan

221 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
nambahi lan mbetulake sithik.
c (Bot: Migrating 49 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q176772)
(nambahi lan mbetulake sithik.)
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' yaiku karakter guru ''Ramuan lan Pertahanan dening Ilmu Hitam'' lan uga kepala sekolah (taun kapitu) nggantikake [[Albus Dumbledore]] ana ing sekolah sihir [[Hogwarts|Hogwarts.]] jroningDheweke caritadiaritakake duwe irung bengkong kaya cucuk manuk elang lan duwe rambut klimis-iteng-cendhek. Sajroning film-film [[Harry Potter, Snape diperanake dening [[Alan Rickman]]. <ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
Sajroning film-film Harry Potter, Snape diperanake dening [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
== Latar Belakang ==
Snape lair saka pasangan Tobias Snape (muggle) lan Eileen Prince (penyihir).
 
== Cathetan sikil ==
57

besutan