Albus Dumbledore: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
nambahi sithik.
c (Bot: Migrating 57 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q712548 (translate me))
(nambahi sithik.)
[[File:Dumbledore_2.jpg|thumb|Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanaké dening Richard Harris]]
'''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore''' yaiku salah sawijining tokoh ing sérial [[novel]] [[Harry Potter]] karangané [[J.K Rowling]] kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir [[Hogwarts]]. Dheweke ahli sihir sing wicaksana lan paling diurmati ing donya sihir. Ing film Harry Potter, karakter Dumbledore diperanaké déning [[Richard Harris]] lan [[Michael Gambon]].
 
{{Karakter Harry Potter}}
50

besutan