Parembugan:Darès: Béda antara owahan

181 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
sarujuk
(irah-irahan sami)
 
(sarujuk)
 
Artikel irah-irahan artikel ingkang sami yaiku [[Manuk Beluk]] lan [[Darès]].Nuwun usul irah-irahan punika di gabung utawi bisah amargai diwastani dèning jinis manuk beluk aneka werna.suwun<sub><span style="border:1px solid #778899;padding:1px;"> [[Panganggo:Puryono|Puryono]]| [[User _talk:Puryono|<font style="color:#7CFC00;background:#008000;">Pirembagan! </font>]]</span></sub> 13 Mei 2014 00.43 (UTC)
*Sarujuk digabung nanging aku lali carane, nyuwun pencerahan mas Revo utawa mas Ang.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 1 Mei 2015 01.54 (UTC)
78.624

besutan