Darès: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(gabungake)
c
{{gabung|Manuk Beluk}}
 
<table border="1" cellspacing="0" align="right" cellpadding="2" style="margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em;">
</table>
 
]'''Manuk beluk''', '''manuk darès''' utawa '''guweg''' yaiku [[manuk]] kang kalebu anggota ordo Strigiformes.<ref name="internet1">{{id}}[http://burunghantu.com/ burunghantu.com] (Dipuntingali tanggal 13 September 2011) </ref> Manuk iki kalebu golongan manuk kang galak (''karnivora'', panganane [[daging]]) lan kelebu kéwan wengi (''nokturnal'').<ref name="internet1"/> Sakabèhané, ana kira-kira 222 spesiés kang wis dingertèni, kang nyebar ing donya kajaba [[Antartika]], sebagéyan [[Greenland]], lan pulo-pulo kapencil.<ref name="internet2"/>
 
Manuk beluk dikenal amarga mripaté sing gedhe lan madhep ngarep, ora kaya manuk-manuk liyane sing mripaté madhep miring.<ref name="internet1"/> Cucuké manuk beluk béngkong tur landhep kaya cucuké manuk [[elang]].<ref name="internet1"/> Wulu ing sirahé mbentuk ''buderan rai''. Rainé manuk beluk katon apik banget, nanging kerep katon medèni.<ref name="internet1"/> Apa manèh guluné manuk beluk iki bisa diputer nganti 180 derajat mamburi.<ref name="internet1"/> Biyasané manuk beluk wuluné lurik, warnané rada soklat utawa abu-abu ana bercak-bercak [[ireng]] lan [[putih]].<ref name="internet1"/> Buntuté biyasané mung cekak, nanging swiwiné gedhe lan amba.<ref name="internet1"/> Ambané [[swiwi]]né bisa nganti ping teluné dawané awaké.<ref name="internet1"/>
78.624

besutan