Segara Tengah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
Replacing Mediterranian_Sea_16.61811E_38.99124N.jpg with File:Mediterranean_Sea_16.61811E_38.99124N.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Correct Mediterranean).
c (Bot: Migrating 169 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4918 (translate me))
(Replacing Mediterranian_Sea_16.61811E_38.99124N.jpg with File:Mediterranean_Sea_16.61811E_38.99124N.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Correct Mediterranean).)
[[Gambar:Mediterranian_Sea_16Mediterranean Sea 16.61811E_3861811E 38.99124N.jpg|thumb|300px|Citra satelit]]
'''Segara Tengah''', kadhangkala disebut '''Segara Mediterania''' ('Mediterrania' tegesé 'dharatan/negeri tengah') kuwi sawijining [[segara]] antarbawana dumunung ing antarané [[Eropah]] ing sisih lor, [[Afrika]] ing sisih kidul lan [[Asia]] ing sisih wétan, nyakup wilayah kang jembaré 2,5 yuta km².
 
3.026

besutan