Zona wektu: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Delengen uga: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|uk}} using AWB (10903))
[[Gambar:StandardWorld timeTime zonesZones of the worldMap.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' sing béda-béda, miturut papan panggonan kasebut. Wektu universal sing dadi pathokan yakuwi wektu [[GMT]], wektu sing ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu biasané dipautaké menyang wektu GMT iki.
 
2

besutan