Snow White and the Seven Dwarfs (filem 1937): Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Snow White and the Seven Dwarfs (pilem 1937) dhumateng Snow White and the Seven Dwarfs (film 1937): luwih trep)
{{inuseuntil|24 Maret 2013}}
{{Infobox Film
| name = Snow White and the Seven Dwarfs
| image = Snowwhiteposter.jpg
| caption = Poster layar lebarjembar
| director = [[David Hand]]
| producer = [[Walt Disney]]
| gross = $66,596,803
}}
'''''Snow White and the Seven Dwarfs''''' ("Putri Salju lan Pitung Kurcaci") inggih punika salah satunggaling [[pilemfilm]] [[animasi]] ingkang dipunasilaken déning [[Walt Disney]] lan dipuntayangaken wonten ing [[bioskop]] dening [[RKO Radio Pictures]] wonten ing tanggal [[4 Pebruari]] [[1937]] wonten ing Bioskop Carthay Circle ing [[Amerika Serikat]]. Pilem lan wii- wijinan ingkang dipunasilaken ing jaman kuno dening [[Brothers Grimm]], [[Snow White]].{{sfn|Barrier|1999|p=229}}
 
==Sujarah==
 
Ing taun [[1989]], ''Snow White and the Seven Dwarfs'' sampun dipunlebetaken wonten ing Amerka Serikat ing [[National Film Registry]] minangka tiyang ingkang dipunanggep gadhah sujarah kulural utawi estetis ingkang signifikan.<ref name=Bob>Bob Thomas, ''Disney's Art of Animation: From Mickey Mouse to Beauty and the Beast'' (Hyperion, New York, 1991) ISBN 1-56282-899-1</ref>
 
 
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
{{Reflist|30em}}
;Bibliography
* {{Mojo title|snowwhite|Snow White and the Seven Dwarfs}}
* {{Rotten-tomatoes|1048445-snow_white_and_the_seven_dwarfs|Snow White and the Seven Dwarfs}}
'''Streaming audio'''
*[http://ia700201.us.archive.org/15/items/Lux03/Lux_38-12-26_Snow_White.mp3 ''Snow White''] on [[Lux Radio Theater]]: December 26, 1938. Guest appearance by Walt Disney.
*[http://ia700508.us.archive.org/0/items/ScreenGuildTheater/Sgt_46-12-23_ep327_Snow_White.mp3 ''Snow White''] on [[Screen Guild Theater]]: December 23, 1946
 
{{Dhaptar film Disney}}
 
[[Kategori:Disney]]
[[Kategori:Film animasi Disney]]
 
[[Kategori:DisneyFilm taun 1937]]
[[ar:سنو وايت والأقزام السبعة (فيلم 1937)]]
[[Kategori:Film Amérika Sarékat]]
[[Kategori:Film animasiabasa DisneyInggris]]