Soekarno: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
}}
[[File:Sukarno HBS.png|thumb|250px|Sukarno nalika dados murid HBS ing Surabaya]]
'''Dr. (HC) Ir. Sukarno''' ([[SurabayaBlitar]], [[6 Juni]] [[1901]] - [[Jakarta|Djakarta]], [[20 Juni]] [[1970]]), asma aslinipun '''Kusno Sosrodihardjo''',<ref>{{cite web
| last = Labrousse
| first = Pierre
Naraguna anonim