Naraguna:Wirjadisastra/Ngoko - Krama: Béda antara owahan

c
Suntingan 168.235.194.184 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 118.136.178.123
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Suntingan 168.235.194.184 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 118.136.178.123)
|}
 
==B==
Kula
 
==C==
24

besutan