Indovision: Béda antara owahan

138 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Suntingan 202.62.16.187 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Eindraharsya
c (Suntingan 202.62.16.187 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Eindraharsya)
}}
 
'''Indovision''' iku sawijining [[stasiun televisi]] [[televisi satelit|satelit]] [http://www.indovision.mncvision.in/promo-tv-berlangganan/[televisi langganan|langganan]] sing digulawentah déning PT MNC Skyvision (sadurungé aran PT Matahari Lintas Cakrawala). Parusahan sing diadegaké ing tanggal [[8 Agustus]] [[1988]] iki miwiti masaraké [[produk]] [[jasa]]né ing wiwitan taun [[1994]] lan tanggung jawab ngenani pamasaran program pangelolaan sarta pelayanan marang para pelanggan.
 
Wiwitané Indovision migunakaké jasa [[transponder]] lan [[sistem]] broadcasting [[satelit]] [[Palapa]] C-2 sarta migunakaké [[analog]] nganggo [[frekuensi]] [[C-Band]].
== Susunan saluran ==
 
Wiwit tanggal 3 Juli 2009, [http://www.indovision.mncvision.in/berlangganan-indovision/ pakèt Indovision] wis owah dadi 2 pakèt yaiku : pakèt Galaxy lan Venus
 
=== Paket Anyar ===
 
== Pranala jaba ==
*[http://www.indovision.mncvision.intv/ Situs resmi Indovision]
*[http://www.indovisionvision-1.mncvision.in/promo-indovisiontv/ Official Website Vision1 Sport]
 
{{Tv-stub}}
24

besutan