Transvision: Béda antara owahan

234 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Suntingan 202.62.16.187 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 95.218.3.253
c (Suntingan 202.62.16.187 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 95.218.3.253)
Bebarengan karo perkembangan bisnis kasebut, TelkomVision ngalami pira-pira perubahan struktur kepemilikan saham lan Telkom nganti salah siji [[BUMN]] sekaligus perusahaan telekomunikasi paling gedhe ing Indonesia nyoba kanggo tetep eksis dadi pemegang saham mayoritas TelkomVision kanti kepemilikan saham saiki kang gedhene 99,54 % lan 0,46% saham TelkomVision diduweni dning PT Multimedia Nusantara (METRA) kanti total modal dipanggonake lan disetor yaiku Rp. 647,5 Milyar posisi 31 Desember 2011.<ref>http://www.telkomvision.com/about.php TelkomVision Website</ref>
 
Minangka perusahaan kang mayoritas sahamé diduweni dening Telkom sekaligus dadi siji-sijine TIME operator ing Indonesia, Transvision diposisikaké minangka bisnis media lan edutainment kang arupa bagiyan sajrone bisnis TIME (''Telecommunication, Information, Media and Edutainment'') kasebut, sahingga kedepan bisnis [http://www.indovision.mncvision.in/berlangganan-indovision/ televisi berlangganan] Transvision bakal terus dikembangake baik saka sisi program, jenis lan media layanan kanti inovasi-inovasi paling anyar.
 
Produk layanan DTH (''direct to home'') ''prepaid'' (prabayar) ddi andalan Transvision sekaligus pelopor kanggo bisnis televisi berlangganan duwene pemerintah iki nganti saiki, kanti layanan kasebut pelanggan digampangake kanggo milih [http://www.indovision.mncvision.in/promo-indovision/ program] kanti rega kang murah banget. Kanggo ngembangake pelanggan DTH ''postpaid'' (pascabayar) Transvision nglakokake sinergy karo Telkom kanti ngluncurake bandling produk Speedy-YES TV kanti target market sekabehane pelanggan Speedy Telkom sajrone ngoptimalaké kerjasama sinergy Telkom Group.
 
Bebarengan tuntutan perkembangan industri kang berbasis media lan edutainment kang selot beragam lan dinamis, mulai tahun 2011 TelkomVision teka kanti logo lan semangat anyr kanggo nguwatake komitmen lan posisiné minangka panyadia layanan TV berbayar kang paling apik marang pelanggan liwat [http://www.indovision.mncvision.in/promo-indovision/ program]-programé kang inspiratif, kang ditujokaké kanggo nyugihake kauripne pelanggannya. Logo anyar TelkomVision ngangkat tema madani bintang kang nunjuk kaping 5 arah kang nglambangaké harmonisasi antaraé 5 elemen kauripan, sarta visi TelkomVision kang gabungake pira-pira layanan multimedia.
 
=== Pencapaian ===
* Transvision didegaké nalika tanggal 7 Mei 1997 ing jeneng TelkomVision lan layanan nganti tahun 2008 telah ngalami pira-pira perubahan kayata susunan pengurus perseroan utawa kepemilikan saham. Perubahan kasebut bebarengan dinamika lan regulasi bisnis kang ngrembaka cepet sahingga perusahaan perlu nglakokaké penyesuaian kanggo nyongsong bisnis multimedia ing dina kang arep teka.
* Nalika wulan Agustus 2008, PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk. liwat anak perusahaannya PT Multimedia Nusantara mengambil alih saham TelkomVision saka Datakom Asia sahingga komposisi kepemilikan saham TelkomVision sekabèhané wis diduwéni déning PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk.
* Transvision ing pangembangan bisnis dibukak sawijining kapal penggedhe prodhuk, yaiku [[YesTV]], karo loro layanan pituwas-TV panjer pembayaran cara sing sistem voucer lan sistem layanan utawa mbayar langganan wulanan. Sistem panjer ngidini pelanggan duwe kamardikan kanggo seneng pengaruh langganan sesuai karo pilihan lan rega tanpa gadhah kanggo mbayar saben wulan. Kanggo pelanggan sing milih langganan sistem [http://www.indovision.mncvision.in/berlangganan-indovision/ langganan] bisa milih macem-macem paket dhasar lan paket carte la karo pilihan menarik saka saluran.
* Kanthi perkembangan multimedia lan telekomunikasi industri banjur Transvision kang ing wektu iku dijenengi TelkomVision karo Telkom Group terus kanggo berkembang anyar produk kalebu IPTV (''protokol internet televisi''). Prodhuk pangembangan punika prasetya ketemu Transvision pasar njaluk kang terus kanggo nambah teknologi luwih maju lan dadi pemain utama ing lapangan multimedia lan paling gedhe layanan pituwas-TV ing wilayah Asia.
* Nalika tanggal [[7 Mei]] [[2012]], tengen ing umur 15 taun, TelkomVision ngganti semboyan karo ''Nice & Easy''.
24

besutan