Naraguna:Wirjadisastra/Ngoko - Krama: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(basa sedina dina)
''arep teko udan'Dhaptar''' ingisor awujud tembung ing Basa Jawa Ngoko lan owah-owahané menyang Basa Jawa Krama lan Krama Inggil.
 
----
78.624

besutan