Wikipedia:Artikel pilihan/2015 06: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
+link menyang artikel
(Kaca énggal: Tèknologi informasi iku panggunaan komputer èlèktronika lan piranti alus komputer kanggo ngowahi, nyimpen, ngamanaké, mrosès, mancaraké lan ngamanaké lan nampa data utawa inf...)
 
(+link menyang artikel)
 
 
Pangolahan, panyimpenan lan panyebaran vokal, informasi mawa gambar, tèks lan numerik déning mikroèlèktronika mawa basis kombinasi komputasi lan télékomunikasi. Istilah jroning pangertèn modhèrn sepisanan muncul jroning sawijining artikel taun 1958 sing diterbitaké jroning Harvard Business Review, ing ngendi panulis Leavitt lan Whisler komentar yèn "teknologi anyar durung duwé jeneng tunggal sing didegaké. Awaké dhéwé bakal nyebut iku mau tèknologi informasi (TI)." Sapérangan bidhang modhèrn lan muncul tèknologi informasi iku génerasi sabanjuré tèknologi wèb, bioinformatika, ''Could Computing'', sistem informasi global, skala gedhé basis pangetauan lan liya-liyané.
[[Tèknologi informasi|Waca sabanjuré]]
78.624

besutan