Wikipedia:Artikel pethingan: Béda antara owahan

150 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
(→‎2014: update)
 
==Artikel kang wis dadi Artikel Pilihan ing Wikipedia Jawa (miturut wektu pamasangané)==
===[[2015]]===
*Desember:
*Nopember:
*Oktober:
*September:
*Agustus:
*Juli:
*Juni:[[Tèknologi informasi]]
*Mei:
*April:
*Maret:
*Pebruari:
*Januari:
===[[2014]]===
* Desember : [[Kabupatèn Blora]]
78.624

besutan