Attila: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Attila dalam media: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|bg}} (3) using AWB (10903))
c
[[Gambar:Ulpiano Checa-HunCharge La invasión de los bárbaros.jpg|right|thumb|300px|Wong-wong [[Hun]], diketuani déning Attila (tengen, ngarep), nunggang jaran mlebu [[Italia]].]]
'''Attila sang Hun''' ([[basa Islandia]] ''Atle, Atli''; [[basa Jerman]] ''Etzel''; watara [[406]]–[[453]]) iku raja Hun pungkasan lan paling kuwasa ing [[Eropah]]. Panjenengané mrintah kakaisaran paling gedhé ing Eropah wektu semana, wiwit taun [[434 Masehi]] nganti sédané. Tlatah kakaisarané mbentang wiwit saka [[Eropah Tengah]] nganti tekan [[Segara Ireng]] lan saka [[Kali Danube]] tekan [[Segara Baltik]].
<!--