Buku: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Cathetan Suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|la}} using AWB (10903))
[[Gambar:Latin dictionary.jpg|right|thumb|200px|Buku kamus.]]
'''Buku''' yaiku bahan pustaka kang agawe saka [[kertas]] sing arupa lembaran utuh lan sing paling utama ana ing koleksi [[perpustakaan]]. standar minimal buku yaiku paling sitik 49 halaman/kaca, ora termasuk kulit/ ''[[cover]]'' lan utawa jaket buku.<ref name="repository"> {{id}} [repository perguruan Tinggi] </ref>
buku iku ora arupa [[terbitan berseri]]/''[[serial publication]]'' sing terbit miturut wayah tertentu lan berkelanjutan. <ref name="arti kata"> {{en}} [http:/http://www.businessdictionary.com/definition/book.html what is book] (dipunundhuh tanggal 9 juni 2012} </ref>