Ketéla pohung: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|he}} using AWB (10903))
}}
[[File:Manihot esculenta MHNT.BOT.2004.0.508.jpg|thumb|''Manihot esculenta'']]
[[File:YosriUbiKayu.jpg|thumb|right]]
 
'''Ketéla pohung''' utawa '''singkong''' utawa '''kaspé''', utawa jroning [[Basa Indonésia]] '''ubi kayu''' utawa '''ubi pohon''', iku [[tetanduran]] taunan tropika lan subtropika saka kulawarga [[Euphorbiaceae]]. [[Uwi]]né dikenal minangka [[panganan pokok]] sing ngasilaké [[karbohidrat]] lan [[godhong]]é minangka [[janganan]].
28

besutan