Dzulhijjah: Béda antara owahan

44 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Suntingan 24.49.14.43 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Suntingan 24.49.14.43 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot)
== Makna wigati ==
* Ing tanggal 9 wulan iki, umat [[Islam]] sing ngayahi ibadah kaji [[wukuf]] ing [[Arafah]], sauntara kuwi sing ora ngayahi ibadah kaji disunnahaké supaya pasa Arafah.
* Ing tanggal 10 wulan iki, umat [[Islam]] mèngetighfvfdhvydhfvuhvufhvuvfjucjicdvjidfhcubdsyywmèngeti dina riyaya [[Idul Adha]] utawa dina riyaya kurban
* Ing wulan iki uga para pameluk agama Islam ngayahi [[Ibadah kaji]] menyang tanah suci [[Mekkah]] yakuwi antara tanggal 8 nganti 12.
 
10

besutan