Wikipedia:Calon artikel pethingan: Béda antara owahan

269 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
==September 2015==
==Agustus 2015==
Usulan Upin lan Ipin dialehake ing wulan Agustus<sub><span style="border:1px solid #778899;padding:1px;"> [[Panganggo:Puryono|Puryono]]| [[User _talk:Puryono|<font style="color:#7CFC00;background:#008000;">Pirembagan! </font>]]</span></sub> 1 Agustus 2015 04.31 (UTC)
 
==Juli 2015==
Usul [[Upin lan Ipin]] --[[Panganggo:Erik Fastman|Erik Fastman]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Erik Fastman|pirembagan]]</sup> 18 Juni 2015 05.16 (UTC)
11.904

besutan