Tembung kriya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 104 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24905 (translate me))
* [[Tembung pakon]]
* [[Tembung tandang]] lan sananta
* [[Tembung sambawasabawa]]
 
== Rujukan ==
4.292

besutan