Naraguna:Avicennasis/test: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
Suntingan AvicBot (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Avicennasis
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Panganggo:Avicennasis/test3)
c (Suntingan AvicBot (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Avicennasis)
#ALIH [[Panganggo:Avicennasis/test3test2]]
17

besutan