Naraguna:Avicennasis/test: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Panganggo:Avicennasis/test3
c (Suntingan AvicBot (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Avicennasis)
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Panganggo:Avicennasis/test3)
 
#ALIH [[Panganggo:Avicennasis/test2test3]]
1.553

besutan