BP90Vincentius

Gabung 21 April 2014
54 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Vincentius Gitiyarko iku mahasiswa Program Studi Sastra Indonesia Fakultas Sastra Universitas Sanata Dharma. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, Surakarta iki seneng maca buku ba...)
 
Vincentius Gitiyarko iku mahasiswa Program Studi [[Sastra]] Indonesia Fakultas Sastra [[Universitas Sanata Dharma|Universitas]] Sanata Dharma. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, [[Kutha Surakarta|Surakarta]] iki seneng maca buku bab sastra lan filsafat. Kajaba iku bocahe seneng ngrungokake klenengan lan musik klasik. Sawetara wektu ini pagaweyane dadi panitia Wiki Mrebawani.
1.578

besutan