Candhi Kalasan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
(+ foto)
== Galeri ==
<gallery>
BerkasGambar:Kalasan Niche.jpg|Salah siji relung ing Kalasan nggambarake Kala lan pemandangan dewata ing swargaloka
BerkasGambar:Kalasan Kala.jpg|Ukiran sirah raksasa Kala ing tembok candi sisih kidul
BerkasGambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Stenen beelden in de vorm van een makara op de Candi Kalasan TMnr 10015966.jpg|Makara ana ing kori utama mlebu ing candi Kalasan.
</gallery>
 
11.904

besutan