Mr. Bean: Béda antara owahan

183 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
~ sithik
(~ sithik)
c (~ sithik)
[[Gambar:Atkinson Rowan.jpg|jmpl]]
'''Mr. Bean''' iku sawijiningadalah serial komedi télévisitelevisi saka [[Inggris]] sing dibintangi déningdening [[Rowan Atkinson]]. Program ini diproduksi déning Tiger Television. Awalé acara iki namung disiaraké ing ITV. Paraga Mr. Bean iki banjur dadi misuwur sadonya.
 
[[Kategori:Acara télévisi Britania Raya]]
78.624

besutan