BP90Vincentius

Gabung 21 April 2014
20 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Vincentius Gitiyarko''' iku mahasiswa Program Studi [[Sastra Indonesia]] Indonesia Fakultas Sastra [[Universitas Sanata Dharma|Universitas]] Sanata Dharma. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, [[Kutha Surakarta|Surakarta]] iki seneng maca buku bab sastra lan filsafat. Kajaba iku bocahe seneng ngrungokake klenengan lan musik klasik. Sawetara wektu ini pagaweyane dadi panitia Wiki Mrebawani.
1.578

besutan